Publicat pe data de: 13 decembrie 2018

Drain’Idéal: detoxifere naturală pentru organismul tău

Bun venit, 2019! Anul acest voi mânca sănătos, voi face mișcare și voi avea grijă de mine! – câți dintre noi nu declară asta mândru la început de an? Și câți dintre noi nu demarează acest demers healthy cu o cură de detox?

Am discutat pe larg într-un alt articol despre ce înseamnă detoxifierea și care sunt miturile/faptele care definesc acest proces. Dacă mai ții minte, printre ”miturile” confirmate se afla și cel că suplimentele alimentare pot susține și stimula procesul de detox propriu organismului.

Laboratoarele Dietaroma din Franța, cu experiență de peste 90 de ani în terapii complementare, au creat un supliment alimentar cu efecte benefice dovedite asupra stării de bine a organismului tău și a procesului propriu de detoxifiere.

Produsul este format din combinarea a șapte extracte de plante cu acțiune triplă de stimulare a procesului de detoxifiere. Fiecare extract este obținut din culturi certificate ecologic din Franța și Spania.

Extract de mesteacăn – susține detoxifierea

Mesteacănul este printre cele mai vechi specii cunoscute de arbori. Crește foarte repede și este incredibil de rezistent la factorii de mediu. Mestecenii pot crește și în zone foarte poluate și sunt cunoscuți pentru faptul că pot curăța solul contaminat permițând astfel vegetației să revină.

Aceste proprietăți au fost preluate de fitoterapeuți care au folosit extractul de mesteacăn pentru efectele sale diuretice și anti-inflamatorii.  Extractul de mesteacăn ameliorează edemele și stimulează sistemul renal. Proprietățile sale diuretice stimulează organismul și îl ajută să elimine toxinele în mod natural.

Extract de rădăcină de brustur – bun pentru piele

Rădăcina de brustur face parte din medicina tradițională chineză de mii de ani și este cunoscută pentru rolul purificator pe care îl joacă. Datorită impactului benefic pe care îl are asupra sângelui, extractul de rădăcină de brustur ameliorează acneea, dermatita și eczemele și îți oferă o piele sănătoasă, cu o textură mai uniformă.

Extractul de cicoare – elimină retenția de apă

Extractul de cicoare este folosit pentru efectul său diuretic. Urinarea frecventă susține eliminarea toxinelor din organism. De asemenea, acest proces poate elimina apa în exces și chiar reduce grăsimea – 4% din urină fiind de obicei grăsime care s-ar depozita în corp dacă nu este eliminată corespunzător.

Extractul de nalbă de pădure – pentru o digestie sănătoasă

Rădăcina de nalbă de pădure este cunoscută pentru ameliorarea mai multor tipuri de afecțiuni digestive: constipație, arsuri gastrice și colici. Extractul de nalbă tratează indigestia și drenează organismul. Datorită proprietăților sale, nalba relaxează și lubrifiază peretele intestinal și permite o mai bună absorbție a nutrienților din alimentele.

Extractul de ridiche neagră – stimulează ficatul

Ridichea neagră este bogată în vitamina C, calciu, magneziu și potasiu. Acestea stimulează secreția bilei care ajută la detoxifierea ficatului. La nivel renal, ridichea neagră elimină pietrele de rinichi și ajută organismul să elimine toxinele filtrate de sistemul urinar.

De asemenea, ridichea neagră este foarte bogată în antioxidanți – aceștia susțin metabolismul grăsimilor și reduc riscul hiperlipidemiei. Astfel ridichea neagră te ajută dacă vrei să scapi de kilogramele în plus. Conținutul bogat în fibre și apă îți oferă senzația de sațietate și reduce numărul de calorii în plus pe care le consumi.

Extract de viță roșie – pentru o circulație sănătoasă

Beneficiile aduse de vița roșie sunt cunoscute din Antichitate atunci când Galen, faimosul doctor roman, folosea extractul în tratamentele sale. În 2002 un studiu condus de Dr. Stephan Ness a descoperit că tratamentul celulelor afectate de varice cu extract de viță roșie le reda acestora funcționalitatea optimă și poate reface (într-o anumită proporție) venele varicoase.

Extract de urzică – remineralizează sângele

Nutrienții din urzică permit corpului să elimine toxinele într-un mod eficient dar delicat. Ca diuretic urzica neutralizează toxinele și apoi le elimină din corp. Urzica poate îmbunătăți eficiența stomacului și a sistemului digestiv, prevenind astfel acumularea toxinelor periculoase. De asemenea, urzica stimulează și sistemul limfatic – crucial în procesul de detoxifiere.

Alege acum Drain’Idéal și urmează o cură de detox 100% naturală! Completează acțiunea suplimentului cu o dietă sănătoasă și un stil de viață activ și te vei bucura de un start fenomenal pentru 2019!