Publicat pe data de: 18 ianuarie 2019

Articulations: soluția 100% naturală împotriva durerilor articulare

Durerile articulare nu țin cont neapărat de sezon sau de vârstă. Ele pot afecta orice tipologie de pacient și pot apărea chiar și când vremea de afară este caniculară.

Pe lângă tratamentele anti-inflamatorii recomandate de majoritatea medicilor, o soluție eficientă împotriva durerilor articulare o reprezintă extractele din plante atent selecționate pentru beneficiile lor dovedite asupra organismului.

Laboratoarele Dietaroma, cu experiență de peste 90 de ani în domeniul terapiilor alternative, au ales trei plante din culturi certificate ecologic pentru produsul lor dedicat exclusiv ameliorării durerilor articulare: Articulations.

În compoziția fiecărei fiole nu vei găsi decât extracte pure din crețușcă, scoarță de salcie, coada calului și suc de coacăze.

De ce au fost alese aceste plante? Hai să descoperim mai jos ce face fiecare pentru confortul și starea ta de bine!

Crețușca – calmează durerile articulare

Crețușca este o plantă ierboasă perenă, ce crește până la 2 metri înălțime și înflorește sub formă de cimoze întregi, de o culoare albă. Supranumită și Regina Pajiștii, crețușca crește liber în Europa și în unele părți din Asia.

Pe lângă calitățile sale decorative, crețușca este considerată un ingredient valoros în medicina naturistă datorită proprietăților sale analgezice, antibacteriene, anti-inflamatorii, antioxidante, astringente, diuretice și tonifiante.

TraiesteBIO_DureriArticulare_Cretusca

Crețușca este bogată în acid salicilic și este folosită în ameliorarea durerilor. Spre deosebire de aspirină, crețușca conține și tanini care protejează stomacul și intestinele, fiind astfel mult mai bine tolerată de sistemul digestiv.

Acest conținut ridicat de acid salicilic luptă și împotriva inflamațiilor și calmează astfel durerile articulare, artrita și guta datorită proprietăților analgezice.

Scoarță de salcie – efecte calmante și anti-inflamatorii

Cu o acțiune analgezică directă, scoarța de salcie este folosită în tratamentul inflamațiilor și durerilor.

Bogată în acid salicilic natural, scoarța de salcie calmează durerile și nu prezintă efectele secundare negative asociate cu administrarea aspirinei.

Acest acid reduce producția prostaglandinelor (substanțe asemănătoare hormonilor ce controlează sistemul imunitar și luptă împotriva inflamațiilor articulare) la nivelul sistemului nervos. Astfel organismul își regăsește starea de confort.

Coada calului – îmbunătățește sănătatea sistemului osos

Din această plantă se folosesc numai părțile aeriene. Este planta cu cel mai ridicat conținut natural de silica, o substanță care ajută la fixarea calciului necesar oaselor și tendoanelor puternice.

Silica joacă un rol important în repararea și întreținerea țesuturilor conexe și este un ingredient cunoscut în tratamentul arteriosclerozei, artrozei și artritei. Extractul din coadă de cal are efecte dovedite în ameliorarea durerii, inflamațiilor și reacțiilor auto-imune.

De asemenea, coada calului are rol diuretic și elimină fluidul în exces din organism reducând astfel edemele fără a afecta echilibrul electroliților.

Articulations – puterea a trei plante într-o singură fiolă

Folosind metoda Blue Extraction®, laboratoarele Dietaroma au reușit să păstreze moleculele active ale ingredientelor naturale și le-au integrat într-o formulă ușor de administrat și de integrat în rutina zilnică.

Cu o singură fiolă de Articulations pe zi, vei observa o îmbunătățire vizibilă a stării tale după doar 4 zile de administrare. Contactează acum echipa Trăiește BIO și află dacă Articulations este soluția terapeutică eficientă pentru tine!

Coacăze negre – protejează organismul

Bogate în nutrienți, coacăzele au proprietăți antioxidante, antibacteriene și antivirale ce îmbunătățesc imunitatea organismului și îl protejează de stresul oxidativ, neutralizând radicalii liberi.