Publicat pe data de: 23 iulie 2019

Tratmente naturale pentru durerile articulare

Persoanele care suferă din cauza durerilor articulare știu foarte bine că, indiferent de sezon, disconfortul se va face simțit. Am mai vorbit în trecut despre vremea caldă și durerile articulare și despre micile gesturi pe care le poți face pentru a preveni disconfortul articular.

Astăzi, însă, vrem să discutăm despre tratamentul 100% natural al durerilor articulare.

Având în vedere că vârsta nu mai este un factor determinat al predispoziției la dureri articulare, pacienții care resimt simptomele nu mai au o tipologie clară dar au aceeași doleanță: o soluție eficientă de ameliorare sau chiar eliminare a disconfortului.

Deși medicina tradițională merge pe tratamente medicamentoase anti-inflamatorii, Dietaroma România crede că cele mai bune soluții se află chiar în natură – unele fiind folosite chiar de mii de ani în diverse boli. Laboratoarele Dietaroma pun în practică această filozofie de peste 90 de ani și, folosind tehnologii brevetate, au reușit să extragă tot ce este mai prețios din plante pentru a crea suplimentul Articulations – supliment bazat pe 3 plante obținute din culturi ecologice.

Crețușcă: efect anti-inflamator 100% natural

Bogată în acid salicilic natural, crețușca are un rol important în lupa contra inflamațiilor articulare. Spre deosebire de acidul salicilic provenit din scoarța de salcie, acidul salicilic din crețușcă este mai delicat cu sistemul digestiv.

În cazul durerilor articulare crețușca este eficientă în reumatisme, iar compușii săi unici protejează sistemul imunitar și încetinesc acțiunea radicalilor liberi. Aceste două procese joacă un rol important în ameliorarea inflamațiilor și justifică eficiența crețuștei ca tratament 100% natural în cazul durerilor articulare.

Scoarța de salcie: ameliorează durerile provocate de artrită

Scoarța de salcie albă reduce inflamațiile responsabile cu durerile articulare. Un studiu publicat în Jurnalul de Reumatologie a descoperit că pacienții care sufereau de osteoartrită au observat o reducere de aproximativ 14% a durerii după tratamentul cu scoarță de salcie.

În tratamentul artritei reumatice, o doză zilnică de 3×60 mg de scoarță de salcie a redus dramatic disconfortul resimțit de pacienți: pe o perioadă de 8 săptămâni peste 97% din participanții la studiu au raportat ameliorarea durerii, iar 18% au raportat absența totală a acesteia.

Compușii activi din scoarța de salcie, glicozidele salicilate, lucrează ca un antiinflamator natural eficient, întrerupând transmiterea durerii și tratând cauza inflamării.

Coada calului mai multe beneficii, o singură plantă

Hai să listăm care sunt principalele efecte ale acestei plante: astringent, anti-inflamator, diuretic și regenerant.

Coada calului este un diuretic excepțional, eliminând lichidul în exces datorită conținutului ridicat de potasiu, flavonoide și saponine. Astfel se poate ajunge la un aport zilnic de urină cu 30% mai substanțial și la o eliminare mai eficientă a toxinelor.

De asemenea, Coada calului are efect remineralizant și este ideal pentru a hrăni oasele și pentru a preveni anumite boli (osteoporoză/carii). Acest efect este util și în cazul anemiei sau oboselii cronice.

Articulations: stop durerilor articulare!

Cum am reușit să combinăm toate aceste extracte într-un singur produs prietenos de folosit? Folosind doar cea mai pură apă și o metodă brevetată de extracție (Blue Extraction®), laboratoarele Dietaroma au reușit să utilizeze doar moleculele active ale ingredientelor naturale.

Aceste molecule active fac parte din fiecare fiolă de Articulations: o singură fiolă/zi și efectele de ameliorarea a durerilor articulare se simt după numai 4 zile de terapie. Dacă vrei să încerci și tu acest tratament 100% natural, consultă lista noastră de parteneri și află unde poți găsi Articulations acum!