Povestea DIETAROMA

by connect

EXPERȚI DIN 1927

DIETAROMA este lider pe piața remediilor naturale și se bucură de expertiza dobândită în peste 90 de ani de activitate și cercetare. Soluțiile terapeutice Dietaroma sunt definite de compoziții 100% naturale și de rezultate vizibile după numai patru zile de terapie.

timeline_pre_loader

1927 – FITO-AROMATERAPIE

Povestea DIETAROMA a început acum peste 90 de ani, în Franța, cu Dr. Louis Sevelinge, doctor în farmacie și botanist. În 1927 a început munca de cercetare în fito-aromaterapie, devenind rapid un pionier în descoperirea efectelor benefice ale plantelor asupra organismului uman.

1950 – ÎNCEPUTURILE COMPANIEI

Dr. Sevelinge crează la Bourg-de-Thizy laboratoarele PHYTAROMA, precursoarele DIETAROMA. Rezultatele cercetărilor sale au dat naștere primei game de produse de fito-aromaterapie. O parte dintre formule s-au bucurat de un succes atât de mare, încât fac parte și în ziua de astăzi din portofoliul activ al companiei.

1966 – CREAREA LABORATOARELOR DIETAROMA

Observând orientarea spre produse BIO, în 1966, Louis Sevelinge, M. Forestier și fiica sa, Michèle Chirol- Sevelinge lansează o gamă completă de suplimente alimentare și transformă DIETAROMA într-un nume de referință în domeniu. Povestea DIETAROMA s-a transmis din generație în generație, fiecare lăsându-și amprenta prin inovațiile și devotamentul pentru viața BIO.

2013 – REVOLUȚIA BIO

Începând cu 2013, DIETAROMA lansează pe piață o inovație majoră în fitoterapie: gama de fiole cu plante BIO create folosind ca unic solvent apa. Această tehnică, BlueExtraction, numită C.I.P. (Concentrat Integral de Plante), permite extragerea de 2 până la 4 ori mai mare a principiilor active din plante, comparativ cu metodele clasice de extracție a principiilor active (infuzie, decoct, macerare, distilare). Folosirea acestei inovații permite protejarea florei spontane prin folosirea unor cantități mai mici de plante și protejarea mediului prin folosirea apei în locul alcoolului ca mod de extragere a principiilor active.

Începând cu 2013, DIETAROMA lansează pe piață o inovație majoră în fitoterapie: gama de fiole cu plante BIO cu CIP (Concentrat Integral de Plante). Această nouă tehnologie brevetată permite utilizarea totumului plantei într-o singură fiolă pentru eficiență maximă.

VALORILE NOASTRE

#1

PIONIERAT

Respectând moștenirea fondatorului nostru, ne bazăm pe inovație continuă pentru a oferi cele mai eficiente și sigure produse.

EXPERTIZĂ

Cunoaștem în profunzime natura și fiecare plantă pe care o integrăm în produsele noastre. Echipa de cercetare elaborează cu grijă formule concentrate pentru starea ta de bine de fiecare zi.

AUTENTICITATE

Mai presus de toate, suntem pasionați de medicina naturistă și dedicați transparenței și autenticității în relația cu consumatorii, producătorii și partenerii noștri.

INOVAȚIE PERMANENTĂ

Lansăm peste 10 inovații noi în fiecare an pentru starea ta zilnică de bine.

Dezvoltăm numai produse fără nanoparticule, arome artificiale și conservanți.

Folosim numai ingrediente recoltate local sau din culturi certificate.

Avem peste 1.400 de parteneri la nivel mondial.

Organizăm periodic cursuri pentru informarea corectă a terapeuților.

GRIJA FAȚĂ DE NATURĂ

Toate ambalajele produselor DIETAROMA sunt 100% reciclabile, începând cu ambalajul exterior, care conține numai tipuri de carton, sticlă și plastic reciclabil. Cerneala folosită este organică, iar conținutul, fie că vorbim despre capsule sau lichid, sunt în perfectă armonie cu natura, fiind 100% nepoluante. De asemenea, metoda BLUE EXTRACTION ne permite să extragem o cantitate mai mare de substanță activă dintr-o cantitate mai mică de plante, astfel că reducem resursele folosite pentru cultivarea plantelor. În plus, prin echipamentele folosite pentru a facilita cultivarea și recoltarea plantelor, avem grijă ca întreg procesul să fie sustenabil și în armonie cu natura.