Publicat pe data de: 18 iunie 2019

Vinalège: supliment 100% natural pentru circulație sănătoasă

Atunci când ai probleme cu circulația, simptomele inițiale pot fi ușor de ignorat și pot fi blamate pe vreme, stres și o miriadă de alte cauze. Poate ți se umflă picioarele și mâinile de la căldură sau de la ceva sărat ce ai mâncat. Poate ai varice de la stat prea mult în picioare sau pe scaun.

Scuze temporare vei găsi întotdeauna dar cât timp tu cauți scuze, sistemul tău circulator se luptă să livreze nutrienți importanți și oxigen în toate zonele corpului. Cu cât aștepți mai mult, cu atât simptomele vor deveni de neignorat.

De aceea, este foarte important ca de la primele semne ale unei circulații deficitare să intervii cu un tratament eficient dar care respectă echilibrul corpului tău.

Cea mai bună soluție este una care vine direct din natură: fă cunoștință cu Vinalège, supliment creat în Laboratoarele Dietaroma.

Folosind experiența lor de peste 90 de ani în domeniul extractelor naturale, specialiștii de la Dietaroma au ales 4 plante cunoscute pentru efectele lor ameliorante în cazul problemelor de circulație.

Folosind metoda Blue Extraction, laborataorele Dietaroma au reușit să extragă fiecare moleculă prețioasă din ingredientul vegetal. Rezultatul este un extract pur și potent care folosește tot ce are mai bun planta originală.

Dar hai să faci cunoștință cu cele patru plante complementare!

Roșu pentru o circulație sănătoasă:

În primul rând, Vinalège conține extract de viță de vie roșie. O asociezi probabil cu venirea toamnei și cu mirosul de must din struguri dar știai că aceste frunze în culori aprinse au un impact pozitiv asupra sănătății vaselor de sânge?

Extractul din viță de vie roșie conține mai mulți activi medicinali: resveratrol, antocianini și o lungă listă de polifenoli. Mai mult de atât, vița de vie roșie conține acizi omega-3 (foarte surprinzător pentru o plantă) și antioxidanți mult mai potenți decât vitamina C, betacaroten sau vitamina E.

Din punct de vedere terapeutic, vița roșie are efecte dovedite în ameliorarea inflamațiilor și în întărirea vaselor de sânge:

  • reduce durerea și edemele asociate cu venele varicoase și cu insuficiența venoasă cronică
  • tratează venele ”păianjen”
  • ameliorează durerile și disconfortul articular
  • stimulează regenerarea celulară

Castane pentru zero edem

Numărul 2 pe lista compoziției Vinalège este castana sălbatică. Această plantă este bogată în escin – dovedit a fi foarte eficient în tratamentul insuficienței venoase cronice, uneori chiar mai eficient decât ciorapii compresivi în reducerea edemelor și volumului membrelor inferioare.

Pe lângă asta, castana sălbatică are proprietăți antioxidante care protejează celulele de stresul oxidativ și efecte anti-inflamatorii care reduc edemele care pot apărea în cazul circulației proaste.

Ghimpe pădureț: agentul circulației corecte

Inițial Ghimpele pădureț era folosit de măcelari în curățarea uneltelor lor – de aici și denumirea în engleză: mătura măcelarului.

Între timp s-a dovedit că această plantă foarte rezistentă are efect venotropic: contractă venele și îmbunătățește circulația sângelui, reducând edemele și ameliorând membrele inflamate, tratând insuficiența venoasă cronică și prevenind apariția hemoroizilor.

Crețușca: regina poienii

Crețușca este o plantă perenă cu inflorescențe delicate de o culoare alb-cremoasă. Ea are mai multe beneficii dovedite (anti-bacteriene, analgezice, anti-inflamatorii) dar în Vinalège ea este folosită pentru efectul său diuretic.

Edemul este rezultatul acumulării lichidului în exces la nivelul țesuturilor și celulelor. El se poate duce de la sine dar în unele cazuri ai nevoie de diuretice. Extractul de crețușcă elimină sodiul și apa în exces și reduce astfel cantitatea de lichid care împiedică circulația eficientă, astfel reducând presiunea pusă pe peretele vaselor de sânge.

Cum se administrează Vinalège?

Foarte simplu! Nu este nevoie decât de o fiolă/zi pentru a resimți efectele extractelor de plante. Tot ce trebuie să faci este să rupi fiola, să o torni într-un pahar cu apă și să o consumi în fiecare zi. Gustul plăcut este dat de sucul de coacăze obținut din culturi ecologice.

Astfel dacă dorești să tratezi natural simptomele asociate unei circulații proaste, te invităm să încerci Vinalège și așteptăm să vedem dacă acest supliment prețios te-a ajutat!