Publicat pe data de: 23 noiembrie 2018

Pentru Sărbători relaxa(n)te

Pe lângă magia Sărbătorilor de iarnă și pe lângă cei dragi strânși sub brad sau în jurul meselor, ce ar trebui să fie o oportunitate de relaxare se transformă încet dar sigur într-un prilej de stres: trebuie să iei cadouri, să te asiguri că nu lipsește niciun ingredient pentru rețeta preferată, că cei mici descoperă surprizele mult visate sub brad și că cei mari evită conversațiile delicate.

Pentru a-ți garanta o vacanță relaxantă și care nu se transformă într-un (alt) motiv de stres, Trăiește BIO îți recomandă suplimentul 100% natural Dietaroma – Relaxation.

Relaxation te ajută să menții o stare de bine, revigorează organismul obosit, calmează agitația și nervozitatea și susține buna funcționare a sistemului circulator.

De peste 90 de ani: cele mai bune soluții naturale

Laboratoarele Dietaroma sunt un lider în produsele fitoterapeutice, iar experiența lor de peste 90 de ani constituie o garanție a calității fiecărei rețete produse.

Toate ingredientele sunt obținute din culturi ecologice sau BIO, se folosește doar cea mai pură apă în extracția activelor, iar rezultatul este cel mai concentrat produs pe baza ingredientelor originare.

Relaxation este unul din produsele de top al firmei franceze și este recunoscut pentru efectele benefice asupra organismului obosit sau stresat.

Secretul eficienței sale stă în combinația unică de trei plante obținute din culturi ecologice certificate, atent extrase și combinate cu suc de coacăze negre.

Roinița: este o plantă care ajută la calmarea organismului. De asemenea, extractul de roiniță ajută la reducerea anxietății și la îmbunătățirea memoriei. Roinița se lipește de receptorii nicotinici și muscarinici din creier – aceștia sunt activați de neuro-transmițătorul acetilcolină care joacă un rol în memorizare și menținerea unei stări constructive de alertă la nivelul organismului.

Măghiran: este o plantă originară din zona Mării Mediterane. Susține sănătatea sistemului cardiovascular și ajută la ameliorarea hipertensiunii. În ceea ce privește stresul și anxietatea, măghiranul relaxează corpul și ameliorează efectele negative ale stresului cotidian.

Rhodiola: este o plantă adaptogenă – o substanță naturală care îmbunătățește rezistența organismului în fața stresului. Administrată corect, rhodiola reduce simptomele stresului, oboselii și anxietății și permite organismului să crească nivelul performanțelor mentale.

Coacăzele: la fel ca majoritatea fructelor de pădure, conțin un compus chimic foarte asemănător acidului valproic – un compus artificial care stabilizează dispoziția și reduce oboseala.

1 fiolă pe zi – efecte vizibile în doar 4 zile

Pentru că soluția pentru relaxare trebuie să fie ușor de integrat în rutina ta zilnică, Relaxation este foarte prietenos de administrat: 1 fiolă/zi, dizolvată într-un pahar mare de apă și gata! Gustul este delicios, iar efectele sunt vizibile de la prima administrare!

Dacă vrei să te bucuri de Sărbători și să rămâi neafectat de micile momente care se pot aduna în răbufniri nervoase, Relaxation îți este alături 100% natural! Acum parcă nu mai este așa tragic că ai uitat să cumperi drojdia pentru cozonac 😊.