Publicat pe data de: 21 august 2018

Drain Ideal

Secretul unei detoxifieri 100% naturale

Unul dintre cei mai populari termeni ai unui stil de viață sănătos este ”detoxifierea” sau cum se spune mai cool ”detox”. Online-ul este plin de liste de alimente ce susțin detoxifierea organismului și de diverse cure care te îndeamnă să supraviețuiești o săptămână doar cu sucuri și smoothie-uri.

Însă pentru a fi cu adevărat eficientă detoxifierea trebuie să stimuleze drenarea naturală a organismului: sistemul acesta fiind responsabil cu eliminarea toxinelor. O acumulare de toxine poate duce la oboseală, o piele ternă, senzație de prea-plin și o digestie prea lentă. Rezultatul este că tu te simți lipsit de energie indiferent de calitatea stilului tău de viață.

Întrebarea este cum poți face o cură de detoxifiere 100% naturală și care să nu implice modificări draconice.

Specialiștii de la Dietaroma au descoperit după ani lungi de studii cea mai eficientă combinație de plante pentru a crea o soluție cu rezultate dovedite pentru detoxifierea organismului.

Drain’Idéal: 7 plante pentru sănătatea organismului tău

Drain’Idéal conține o combinație din 7 plante obținute numai din culturi ecologice certificate.

Fiecare plantă a fost atent aleasă datorită beneficiilor atent documentate:

  • mesteacăn (cunoscut pentru rolul avut în detoxifiere): este una dintre cele mai vechi specii de arbore și este incredibil de rezistent. Sunt cunoscuți pentru faptul că participă la curățenia solului contaminat. Aceste proprietăți sunt aplicabile și pentru corpul uman, mesteacănul având efect diuretic și anti-inflamator. Bogate în vitamina C, saponine, flavonoizi și tanini, frunzele de mesteacăn protejează corpul împotriva stresului oxidativ.
  • rădăcină de brustur (pentru sănătatea pielii): brusturele acționează direct asupra sistemului circulator și astfel are un impact pozitiv asupra sănătății pielii. Compușii activi din plantă stimulează pielea și îi oferă un aspect mai neted și tânăr. Brusturele luptă de asemenea împotriva acneei și eczemei datorită efectelor de purificare a sângelui.
  • cicoare (previne retenția apei): cicoarea are rol de diuretic delicat și ajută la eliminarea apei în exces și la ameliorarea balonării. De asemenea, cicoarea permite corpului să digere mai repede grăsimi și elimină toxinele mai repede din organism.
  • nalbă de pădure (susține sănătatea sistemului digestiv): cu un efect anti-inflamator, nalba protejează corpul de riscurile asociate bolilor. Proprietățile calmante și anti-inflamatorii protejează intestinele și colonul și asigură un proces digestiv ușor și regulat.
  • ridiche neagră (efect antioxidant): ridichea neagră conține antioxidanți (ca vitamina C) care cresc imunitatea organismului, reduc durata unei boli și protejează corpul de infecții și boli.
  • viță de vie roșie (stimulează sistemul circulator): extractul de viță de vie stabilizează învelișul endotelial al capilalelor și promovează regenerarea lor. Astfel aceste vase de sânge nu mai permi transferul lichidului în țesut – cauza apariției edemului.
  • urzică (remineralizează sângele): combinația de vitamina C și fier este perfectă pentru simularea producției de celule roșii și optimizează absorbția de fier a intestinelor. Astfel extremitățile corpului sunt mai bine energizate și dispare senzația de membre grele.

Cum integrez Drain’Idéal în rutina mea?

Foarte simplu: o fiolă pe zi cu un pahar de apă! Efectele se văd după doar patru zile de terapie!

Pentru un proces cât mai eficient recomandăm și un stil de viață mai sănătos: fără zahăr, carne procesată, carbohidrați în exces și neapărat mișcare (și mersul pe jos se pune!).

Îl poți achiziționa direct din magazinul nostru!