Publicat pe data de: 23 noiembrie 2018

Digestie ușoară de Crăciun (și nu numai!)

Cunoști foarte bine buna intenție: anul acesta vei fi cuminte, vei gusta câte puțin din toate și nu vei exagera cu mâncarea. Însă socoteala din casă nu prea se potrivește cu cea de la masă și câte puțin din toate devine mai complicat, atunci când toate sunt foarte multe.

Până la urmă Sărbătorile sunt definite într-o oarecare măsură și de sentimentul de confort oferit de o masă tradițională alături de familie. Însă asta nu înseamnă că acest confort trebuie să devină disconfort atunci când ai terminat masa și simți că digestia ta nu mai face față.

Senzațiile de balonare, de prea plin și de greutate: acestea sunt simptomele unei digestii leneșe și semnul că ai nevoie de un aliat care te ajută să scapi de ele. Dacă aliatul este și 100% natural, cu atât mai bine!

Patru plante pentru o digestie ușoară

Digestion de la Dietaroma este un supliment 100% natural cu o formulă bazată pe extracte prețioase din patru plante – anghinare, fenicul, armurariu și desmodiu – și suc concentrat de portocale, toate obținute din culturi ecologice.

Această formulă unică:

  • stimulează secreția biliară și evacuarea acesteia
  • protejează ficatul
  • susține regenerarea celulei hepatice

Astfel tu îți recapeți starea de bine într-un mod 100% natural.

Pentru a obține lichidul prețios din fiecare fiolă de Digestion, laboratoarele Dietaroma au dezvoltat și brevetat o metodă unică de extragere a substanțelor bioactive în cei peste 90 de ani de existență. Blue Extraction® folosește ca solvent o apă foarte pură și condiții precise de temperatură și presiune pentru a extrage moleculele active din rădăcini, frunze și flori.

Astfel, în fiecare fiolă de Digestion tu te poți bucura de cele mai potente efecte naturale ale plantelor din compoziția suplimentului.

  • Anghinarea conține cinarină – un compus natural care stimulează vezica biliară. Astfel digestia este ușurată și sunt susținute digerarea grăsimilor și asimilarea vitaminelor. De asemenea, anghinarea protejează ficatul și susține procesul de detoxifiere, protejându-l de daunele oxidative.
  • Feniculul este bogat în vitamina B6, fosfor, zinc, cupru, mangan, beta-caroten și luteină. Astfel extractul de fenicul stimulează metabolismul și îl ajută să proceseze carbohidrații și proteinele, pe care le transformă în energie pentru organismul tău. Conținutul ridicat de fibre previne constipația și reglează procesele de evacuare ale corpului.
  • Armurariul protejează ficatul și îl ajută să elimine toxinele din corp. Extractul de armurariu calmează balonarea și flatulența asociate indigestiei provocate de obiceiuri nesănătoase.
  • Desmodium ajută organismul să se adapteze la condiții de stres fizic, chimic sau de mediu și echilibrează hormonii stresului, inclusiv cortizolul.

Așa că iarna aceasta, când te pregătești să sărbătorești alături de cei dragi și să guști preparatele făcute după rețete bine păstrate – doar o dată-i Crăciunul, nu uita de Digestion – aliatul tău 100% natural pentru o digestie ușoară.

Nu susținem o dietă bazată pe excese dar știm că uneori parcă și excesele sunt scuzabile (mai ales dacă mama a făcut salata de boeuf!).